Новини

 

Випуск географів – 2016

04.07.2016

Урочистий випуск студентів географічного факультету відбувся 30 червня 2016 року. Із вітальним словом до студентів-випускників від імені ректора університету, академіка Леоніда Губерського,та колективу факультету звернувся декан, професор Ярослав Олійник. Випускників факультету тепло вітали: Заслужений юрист України, кандидат географічних наук Олещенко В.І.; заступник директора «Діпромісто», доктор географічних наук Палеха Ю.М.; директор Центральної геофізичної лабораторії Косовець О.О. Привітання надійшло також від Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму за підписом його Голови – Палатного А.Л. 

На святі прозвучали пісні у виконанні заслужених артистів України Олексія Похвали і Павла Мрежука. Авторську пісню про Україну виконала лауреат Міжнародних конкурсів Тетяна Юдіна. Від імені студентства звиступили Тетяна Моцал і Сандра Журба. Зі словами вдячності від випускників до професорсько-викладацького складу звернувся Валентин Панченко. Прозвучав останній дзвоник і передав ключ знань наступним студентам, які прийдуть на факультет.

Цьогоріч декан і завідувачі кафедр вручили дипломи 116 магістрам і 38 спеціалістам і побажали випускникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, кар’єрного зростання і високих професійних звершень на благо України. 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024