Новини

 

КНУ – лідер у користуванні доступом до платформи Cambridge Journals Online!

29.06.2016
Із 19 квітня по 30 травня 2016 року Наукова бібліотека ім. М. Максимовича у межах проекту ElibUkr організовувала для Університету тестовий доступ до платформи Cambridge Journals Online.

Згідно зі статистикою, отриманою після тестового доступу, Університет значно випередив інших учасників проекту ElibUkr, які мали можливість ознайомитися із матеріалами ресурсу. Так, за звітний період, користувачами у локальній мережі університету було переглянуто 4758 повних текстів статей (з них 4726 – у форматі PDF та 32 – у форматі HTML). Найбільшою популярністю користувалися журнали зі сходознавства, економіки та права.

Отримані статистичні дані, а також схвальні відгуки, що надходили до Служби інформаційного моніторингу Наукової бібліотеки від користувачів упродовж тестового періоду, підтверджують надзвичайну зацікавленість університетської спільноти у доступі до світових авторитетних повнотекстових джерел наукової інформації та високий рівень стану науково-дослідної роботи, що проводиться у Київському університеті.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024