Новини

 

КНУ імені Тараса Шевченка і ТМ «Arber» відзначили студентів-громадських лідерів

17.06.2016
Нагородження 30 студентів, які відзначилися активною участю у громадському житті та діяльності Університету, проходило 17 червня у Червоному корпусі КНУ. Претендентів на нагородження визначали Студентський парламент, Первинна профспілкова організація та Рада ветеранів Університету. Кожен переможець, серед яких молоді науковці, громадські активісти, волонтери, учасники АТО, отримав грант-сертифікат на придбання стильного ділового одягу «Arber».




Захід відбувся в рамках співпраці між провідним вишем України – Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, і найвідомішим національним брендом чоловічого одягу «Arber». Місяць тому сторони започаткували соціальний проект «Будь лідером. Будь стильним!», мета якого – заохочення молодих людей до саморозвитку, лідерства, активної участі у громадському житті і культури носіння ділового одягу.



Конкурентоспроможність випускника Шевченкового університету визначається як його знаннями, так і сучасним діловим одягом, який підкреслює індивідуальність особи,сказав проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Володимир Бугров.Компанія «Аrber» надає підтримку найкращим студентам України, які зібралися саме в КНУ, виконуючи і свою соціальну місію – сприяння інтелектуальній еліті держави.

Не секрет, що зовнішній вигляд – це важлива частина успіху! Розум, найкраща освіта та діловий одяг – запорука гарної кар'єри та великих досягнень, наголосив проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В'ячеслав Шамрай.



«Аrber» вже давно є часткою суспільного та культурного життя держави, зазначив директор торгової марки Вадим Золотаревський.У наші костюми вдягаються відомі політики, бізнесмени, науковці, телеведучі, зірки шоу-бізнесу та спортсмени. Співпрацю з Університетом ми розглядаємо як складову нашої корпоративної соціальної відповідальності. Довершений зовнішній вигляд впливає на внутрішній стан людини, додає впевненості, респектабельності. Ми хочемо, щоб студенти провідного вишу України мали гарний та стильний вигляд і власним прикладом надихали інших на успіх, лідерство, саморозвиток та активну життєву позицію.

Надалі сторони планують поглиблювати співпрацю. Уже з наступного навчального року найкращих студентів університету залучатимуть до розроблення та реалізації проектів у сфері економіки, бізнесу, комунікацій. Також проводитимуться тренінги та майстер-класи з культури носіння одягу ділового стилю. А найталановитіші випускники матимуть змогу зробити кар'єру в компанії «Arber».

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024