Новини

 

На Підготовчому відсвяткували «Випуск - 2016»

14.06.2016
10 червня .2016 на Підготовчому відділенні для навчання іноземних громадян відбувся концерт з нагоди закінчення навчального року «Випуск - 2016». У концерті взяли участь студенти-іноземці різних факультетів КНУ імені Тараса Шевченка. Студенти-іноземці Підготовчого відділення продемонстрували своє вміння чудово спілкуватися, декламувати вірші українською та російською мовами, виконувати пісні на пристойному професійному рівні.




Приємно вразили присутніх у залі пісні акапельно виконані українською мовою майбутніми студентами консерваторії. Мелодії рідного краю відтворили у своїх піснях студенти з Туреччини, Азербайджану та Кореї. Узбецький та китайський танці, виконані студентами в національних костюмах, додали колориту святу.

Не обійшли увагою гостей і туркмени-бакалаври, які цього року закінчують навчання в університеті. Надзвичайно горді тим, що вони випускники Київського національного університету імені Тараса Шевченка, хлопці та дівчата щиро подякували за здобуті знання, за турботу про них викладачам та співробітникам університету і станцювали прощальний вальс.




Кращі студенти-випускники були відзначені грамотами. Прикрасили свято й талановиті гості. Студентка ІІ курсу Київського медичного університету імені О.О. Богомольця Дарина Стародуб та аспірант Національного педуніверситету імені М.П. Драгоманова, учасник «Караоке на Майдані», «Х-фактору» Сюй Цзяюй подарували присутнім у залі чудові українські пісні. Студентка І курсу Київського національного лінгвістичного університету Севара Фатуллаєва бездоганно виконала узбецький танець.

На концерті панувала атмосфера дружби, взаємоповаги, щирої підтримки, любові та гармонії. Упевнені, приємні враження та спогади про навчання в Україні залишаться в іноземних студентів на все життя.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024