Новини

 

«Журналістська весна» завершилася відкриттями

31.05.2016
Цьогорічна «Журналістська весна», що проводилася у форматі тижневого марафону, добігла кінця 28 травня. Останній день марафону "Журнаілістська весна" розпочався з нагородження учасників безпрограшної лотереї призами: футболками, ручками, магнітами.

Гості Інституту Журналістики зібралися у актовій залі, де відбувся завершальний концерт.
Директор ІЖ Володимир Різун висловлює подяку усім, хто долучився до організації журвесни, допоміг, та й просто відвідав заходи, адже, як він зазначив: "Все це зроблено студентами для студентів, з метою розширити їх професійний кругозір та дати нові можливості".




Після промови в ліричній паузі автори читають свої вірші, діляться враженнями про захід, чим створюють творчу атмосферу в залі.

Серед виступаючих були Марія Бліндюк, Маша Богатікова, Іванна Підборська та інші. Повна зала аплодує.
Далі в програмі виступи випускників Інституту журналістики різних років. Серед них – ще вчорашні студенти і випускники, які покинули стіни вишу 50 років тому.
Гості ділилися спогадами про свої студентські роки, інститут та навчання і теж дарували присутнім пісні та вірші.




Організатори свята задоволені: "Як бачите, роботи зараз просто море, ми відверто кажучи, не очікували такої кількості гостей, тож я приємно здивована. Загалом, я дуже вдячна усім організаторам, та людям які підтримували нашу "журвесну". Вона справді того варта", - радіє ведуча Маріанна Братущик-Хома.

Далі були концертні номери. Валерія Іванова виконала пісню "Човен" гурту Каное в авторській обробці; Анатолій Матвійчук виступив з власною композицією. Фінальною ноткою програми стала пісня від Міс ІЖ – Катерини Федотенко.
У завершальному слові організатори наголосили, що мета "Журналістської весни" – це об'єднати усіх студентів Інституту в спільному бажанні самовдосконалюватися, вчитися новому та розвиватися.

Шанс використовувати нові можливості - ось філософія "Журвесни", адже зараз їм немає меж і кожен студент міг спробувати для себе щось абсолютно нове.Весна ознаменувалася не лише концертами, зустрічами, дискусіями, а й новими відкриттями для кожного з учасників, тож завдання "журвесни" можна вважати виконаним.
А тим часом, наступні "весни" чекають своїх відкривачів!

Аліса Вершковська
Ганна Волкова, Інститут журналістики




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024