Новини

 

Королева Університету 2016

30.05.2016
КНУ імені Тараса Шевченка перетворився на «королівство», адже минулої п'ятниці тут боролися за титул «Королева Університету 2016» шістнадцять красунь, представниць різних факультетів.

Студентки дефілювали у елегантних сукнях, змагалися в інтелектуальному конкурсі, вражали креативними і чудернацькими образами журі і глядачів, жартували. Словом робили все, аби отримати звання найкращої.

За результатами конкурсів Королевою Університету стала Таїсія Споришева з економічного факультету. Також дівчина зачарувала своєю харизмою зал, отримавши найбільше голосів від глядачів. Титул І Віце-міс завоювала студентка інституту міжнародних відносин Анастасія Лозік, а ІІ Віце-міс – студентка філософського факультету Злата Свіда. У номінації «Міс інтернет» перемогла студентка історичного факультету Оксана Плиска.

Іншим дівчатам зірковий член журі, українська телеведуча та акторка Сніжана Єгорова порадила не засмучуватися, адже, на її думку, в Університеті навчаються «лише найкрасивіші, найрозумніші та найяскравіші дівчата».

У складі журі був і проректор з науково-педагогічної роботи КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Бугров. «Я радий тому, наскільки в нас може бути весело та життєрадісно», – поділився емоціями проректор.

Ольга Семиляк,
Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024