Новини

 

Книга пам'яті Героїв Небесної Сотні поповнила фонди Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича

30.05.2016
Студенти Університету передали директору Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Олегу Сербіну сувенірну книгу пам'яті «Майдан. Революція гідності 2013-2014», а також календар із зображеннями загиблих лицарів Небесної Сотні.



Саме такі подарунки підготувала ГО «Родина Героїв Небесної Сотні» для учасників урочистостей до Дня героїв, який уже традиційно відзначається 23 травня. На пам'ятних заходах до Дня героя, організованих Громадською Радою при Службі Безпеки України, окрім представників нашого Університету, були присутні керівництво та склад апарату СБУ, Національна академія СБУ, родини загиблих Героїв Революції Гідності, студенти Києво-Могилянської академії, Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова, а також голова ГО «Комітет родин Небесної сотні та активістів Майдану» Тамара Швець і голова ГО «Родина Героїв Небесної сотні» Ігор Гурик.



Приймаючи цінний подарунок, Олег Сербін зазначив: «Ми вперше отримуємо видання такої тематики на такому поліграфічному рівні. Велика честь, що книга про події Революції Гідності збагатила бібліотечні фонди. Це заповнить наші ресурсні лакуни в контексті вивчення нашої справжньої історії. Книга буде у відкритому доступі – ми розмістимо її в залі Інформаційно-бібліографічного відділу (к. 16), для того, щоб кожен студент, кожен небайдужий міг прийти і ознайомитися».

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024