Новини

 

Наукова конференція до Дня науки юридичного факультету

26.05.2016
20 травня на базі юридичного факультету КНУ відбулася міжнародна науково–практична конференція «Актуальні питання державотворення в Україні». Захід, присвячений Дню науки юридичного факультету, вже другий рік поспіль організовує Рада молодих вчених юридичного факультету та Наукове товариство студентівюридичного факультету.




Конференція об’єднала студентів, викладачів та наукових співробітників з понад шістдесяти державних та приватних ВНЗ України, Республіки Білорусь, Казахстану, Естонії, США. З доповідями в різних секціях виступили закордонні гості-представники таких закладів освіти та науки: Гомельський державний університет імені Франциска Скорини, Академія управління при Президенті Республіки Білорусь, Полоцький державний університет, Національний центр законодавства і правових досліджень Республіки Білорусь, UniversityofArkansas (США), UniversityofTartu (Естонія), ZhetysuStateUniversityn.a. I. Zhansugurov (Казахстан), Кустанайський державний педагогічний інститут (Казахстан).

Участь у конференції взяли не лише студенти, викладачі та наукові співробітники університетів майже з усіх областей України, а й успішні практикуючі юристи, судді, адвокати, працівники органів прокуратури.

Учасники мали змогу презентувати власні наукові доробки, вислухати колег, отримати поради та зауваження до наукових досліджень.На початку більшості секцій викладачі та практикуючі юристи у різних сферах права провели майстер-класи з важливих проблемних питань. За результатами виступів було визначено переможців, а нагородження відбулося на урочистому закритті науково-практичної конференції.

Текст – Ірина Сахарук, Ксенія Лотош,
Фото – Анастасія Ротаєнко, Наталія Стукан




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024