Новини

 

Участь факультету психології у програмах академічної мобільності Еразмус Плюс

26.05.2016
Упродовж 2015/16 навчального року факультет психології Київського університету реалізував три Еразмус Плюс угоди з європейськими університетами щодо академічної мобільності студентів та викладачів. Серед університетів-партнерів факультету – університет м. Вааса (Фінляндія), університет м. Печ (Угорщина) та Університет соціальних та гуманітарних наук у Варшаві (Польща).

Наразі, після чотирьох з половиною місяців навчання, повернулися з Фінляндії четверо студентів бакалаврату, а магістр Олександр Тельчаров і аспірант Ганна Кабиш-Рибалка продовжують своє кредитне навчання у Польщі.



Саме до Університету соціальних та гуманітарних наук у Варшаві (SWPS) завітали з тижневим візитом координатор академічної мобільності факультету психології, заступник декана з наукової роботи та міжнародного співробітництва доцент Світлана Пащенко та доцент кафедри психодіагностики та клінічної психології Каріне Малишева.

Метою поїздки українських фахівців була зустріч зі співробітниками міжнародного відділу SWPS та ознайомлення з університетом, читання лекцій для студентів факультету психології, зустрічі з керівництвом вищого навчального закладу. Сторони домовилися про започаткування та розвиток бакалаврської програми подвійного дипломування і підготовку спільної аплікації до Еразмус Плюс для отримання фінансування викладацької та студентської мобільності до 2020 р. (згідно з двосторонньою угодою між КНУ імені Тараса Шевченка та SWPS), а також про організацію і проведення у Варшаві ІІ Міжнародної конференції з психології за участі ключових спікерів та студентів факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка.
С. Пащенко,
к. пед. н., доц., заступник декана факультету психології
з наукової роботи та міжнародних зв'язків

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024