Новини

 

Зустріч з Іриною Шуваловою: «Навчання та стажування за кордоном: з чого почати»

26.05.2016
Зустріч з Іриною Шуваловою на тему: «Навчання та стажування за кордоном: з чого почати» буде проходити 30 травня о 14:00 в ауд. 202 Червоного корпусу Університету.

З кожним роком для українців відкривається дедалі більше можливостей для навчання й стажування за кордоном, однак зростає і конкуренція під час подання на різноманітні навчальні програми. До того ж, неважко розгубитися серед такого розмаїття опцій. Літня школа в Осло? Магістерка в Гонконгу? Аспірантура в Кембриджі? Чи, може, постдок у Бостоні? Обирайте самі! У своїй насиченій бліц-презентації стипендіатка програм Фулбрайт та Ґейтс Кембридж Ірина Шувалова поділиться досвідом і дасть поради, які допоможуть Вам зробити свій перший крок до міжнародної освіти впевнено і успішно.

Ірина Шувалова – письменниця, перекладач, досвідчений фахівець у галузі освітнього консалтингу. Здобувши філософську та перекладацьку освіту в Україні (зокрема, на філософському факультеті КНУ ім. Тараса Шевченка), Ірина стала лауреаткою стипендії Фулбрайт (Fulbright scholarship) та закінчила магістратуру з порівняльного літературознавства в США – у Дартмутському коледжі (Dartmouth College), одному з найстаріших американських університетів, що входить до Ліги плюща. З осені 2016 року вона розпочинає навчання в аспірантурі Кембриджського університету на одній із найпрестижніших академічних стипендій у світі – стипендії Ґейтс (Gates Scholarship). Маючи більш ніж шестирічний досвід роботи в освітньому консалтингу в Європі та Азії, Ірина підготувала понад 300 клієнтів до успішного вступу до найпрестижніших вузів світу – на бакалаврські, магістерські та дослідницькі програми. Крім того, вона є авторкою трьох поетичних збірок, а в її перекладі світ побачила книги «Життя Пі» Янна Мартеля (ВСЛ, 2016).

Під час заходу ми поговоримо:
 Як підібрати для себе оптимальну програму для навчання за кордоном? На що звернути увагу?
 Як профінансувати своє навчання? Скільки це коштує, і де знайти гроші?
 Коли варто починати підготовку до вступу? Скільки часу займає процес?
 Які документи необхідно подавати на програми? Як написати переконливий мотиваційний лист?
 Стандартизовані тести – TOEFL, IELTS, GRE, GMAT – що обрати?
 Як стати ідеальним кандидатом? Як «прокачати» свій профайл, щоб сподобатися школам?

Після презентації Ви матимете змогу поставити спікерові свої питання в межах Q&A сесії.
.

Організатори заходу: Відділ академічної мобільності Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Контакти:
+38 (044) 239-32-85 – Данильченко Оксана Юріївна, організатор, модератор заходу, e-mail:danylchenko@univ.net.ua; mobility_office1@univ.net.uа

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024