Новини

 

КНУ імені Тараса Шевченка і ТМ «Arber» заохочуватимуть студентів до лідерства і культури носіння ділового одягу

24.05.2016
Провідний вищий навчальний заклад України і найвідоміший національний бренд чоловічого одягу підписали меморандум про співпрацю в рамках масштабного соціального проекту «Будь лідером. Будь стильним!». Його мета – заохочення молодих людей до саморозвитку, лідерства, активної участі у громадському житті, а також прагнення бути красивим та стильним. Задля цього сторони відзначатимуть студентів, які проявили себе у реальних справах на користь суспільства, планують запрошувати до виступів експертів, проводити тренінги з культури носіння ділового одягу тощо.

Студенти і викладачі Університету – це сучасні та креативні люди, які прагнуть досягати високих результатів у всіх сферах життя, – підкреслив проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В'ячеслав Шамрай. – Не секрет, що зовнішній вигляд – це важлива частина успіху! Розум, найкраща освіта та діловий одяг – запорука гарної кар'єри та великих досягнень.

Цей проект ми розглядаємо як складову частину нашої корпоративної соціальної відповідальності, – зазначив директор ТМ «Arber» Вадим Золотаревський. – Нам справді небайдуже, хто будуватиме майбутнє нашого суспільства. Хочеться, щоб це були освічені, мотивовані лідери, які мають сформовані людські цінності всередині та почуття гармонії в зовнішньому вигляді. Таких молодих людей ми хотіли б бачити і частиною нашої команди.

У рамках проекту ТМ «Arber» розробила спеціальну програму лояльності для всіх студентів і викладачів університету:

1. Кожен студент КНУ імені Тараса Шевченка, який підписався у Facebook на сторінки КНУ імені Тараса Шевченка і ТМ «Arber», за пред'явленням студентського квитка у всіх магазинах мережі магазинів «Arber» отримує купон номіналом 300 грн на придбання ділових чоловічих костюмів ТМ «Arber» та «Gregory Arber», а також знижку 10% на будь-яку продукцію.

2. Кожен викладач КНУ імені Тараса Шевченка (незалежно від статі) за пред'явленням службового посвідчення в усіх магазинах мережі «Arber» отримує сертифікат на знижку 10% на всю продукцію, що продається в мережі.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024