Новини

 

Круглий стіл «Перспективи розвитку студентських ЗМІ»

17.05.2006
Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Спілка ініціативної молоді та студентська газета УНІВЕР запрошують редакторів та журналістів студентських видань взяти участь у круглому столі «Перспективи розвитку студентських ЗМІ», який проводиться в рамках відзначення «Журналістської весни».
Круглий стіл проводиться з метою обговорення нагальних питань функціонування студентських видань, перспектив розвитку студентських видань і професійного росту студентів, які займаються виданням студентських ЗМІ.
Круглий стіл охоплюватиме такі тематичні напрямки:
 Актуальність і впливовість студентських ЗМІ.
 Проблеми взаємовідносин між редакціями студентських ЗМІ та адміністрацією і студентськими організаціями.
 Перспективи журналістів та редакторів студентських ЗМІ як професійних журналістів.

Дата проведення: 24 травня 2006 р.
Час проведення: 11.00-16.00.
Місце проведення: м. Київ, вул. Мельникова, 36/1, Інститут журналістики.

Учасники круглого столу зможуть отримати поради професійних журналістів, поділитися власним досвідом, взяти участь у трейнінгу за участю ВВС, визначити спільні проблеми та знайти шляхи їх подолання. Брати участь у круглому столі запрошуються редактори та журналісти студентських видань з усіх областей України, а також професійні журналісти та медіа-експерти.

Заявку на участь у круглому столі слід надіслати до 22 травня 2006 року електронною поштою: studzmi@gmail.com (форма заявки далі). Організатори залишають за собою право відбору учасників.

З питаннями звертайтесь до Нестеряк Юлії Миколаївни 8 (067) 504-62-24 або Самусенка Єгора 8 (066) 411 81 58.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024