Новини

 

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З МАТЕМАТИКИ 2016 РОКУ!

27.04.2016
З 19 по 22 квітня 2016 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка вчергове проходив заключний другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з математики для студентів класичних університетів.

Як і завжди, окремо змагалися студенти 1-2 курсів (олімпіада з навчальної дисципліни "математика") та 3-5 курсів (олімпіада зі спеціальності "математика").
Команда Київського національного

університету імені Тараса Шевченка цього року виборола 2 перших, 4 других та 7 третіх дипломів журі (із загальної кількості у 3 перших, 5 других та 13 третіх дипломів).

На старших курсах студенти механіко-математичного факультету Богдан Ківва (4 курс) та Михайло Шатохін (3 курс) поділили між собою перший абсолютний результат, отримавши перші дипломи журі, Владислав Вовченко та Олександр Дашков (3 курс) отримали другі дипломи, а Атілла Бахчеджиоглу, Микита Щеглов, Микола Горецький (3 курс) та Даніел Соскін (4 курс) - треті дипломи. На молодших курсах вдало виступили студенти факультету кібернетики: Назарій Палько (2 курс) та Наталія Хотяїнцева (1 курс) показали, відповідно, другий і третій абсолютні результати й отримали другі дипломи журі, Анастасія Кучеренко (1 курс) одержала третій диплом. Студенти механіко-математичного факультету Борис Манікін та Вікторія Корчемна (1 курс) отримали треті дипломи журі. Вітаємо переможців!

Успішно також виступили студенти Харківського університету (1 перший та 1 другий дипломи журі), Львівського і Дніпропетровського університетів (по 2 третіх дипломи журі), а також Одеського і Сумського університетів (по 1 третьому диплому журі).

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024