Новини

 

Ректор прийняв делегацію Індонезії

27.04.2016
27 квітня 2016 року в Червоному корпусі КНУ відбулася зустріч ректора КНУ Леоніда Губерського з директором відділення магістратури та аспірантури Університету «Телком» у м. Бандунг (Індонезія) пані Даде Нурджанах.

На зустрічі були присутні Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індонезія в Україні пані Нінік Кун Нар’яті, радник з питань культури Посольства Норвін Арвар, проректори КНУ Петро Бех та Володимир Бугров.

_e_0jA8_e_0jA8_e_0jA8


Леонід Губерський розповів про освітню і наукову діяльність університету, підкреслив, що на разі чудово працюють створені у минулому році в Інституті філології підрозділ із вивчення індонезійської мови та літератури, а також Центр досліджень індонезійської мови та літератури. Він також поділився планами щодо створення в університеті медичного факультету.

У ході зустрічі було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Університетом «Телком».

_e_0jA8_e_0jA8_e_0jA8


Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індонезія пані Нінік Кун Нар’яті зазначила, що наприкінці травня закінчується її каденція в Україні. Вона подякувала ректору за взаєморозуміння та плідну співпрацю і запевнила, що повернувшись в Індонезію й надалі робитиме все, аби цю співпрацю розширювати.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024