Новини

 

КНУ підписав Угоду з НУ фізичного виховання та спорту

27.04.2016
7 квітня ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський прийняв делегацію Національного Університету фізичного виховання та спорту України на чолі з ректором Євгеном Імасом.



Ректори двох вишів, усвідомлюючи необхідність розширення та поглиблення співробітництва для розвитку вітчизняної вищої освіти на основі принципів взаєморозуміння, взаємоповаги і взаємовигідної співпраці, підписали Угоду про співробітництво Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Національним Університетом фізичного виховання та спорту України.

Угодою зокрема передбачена організація та проведення спільних заходів щодо модернізації вищої освіти в Україні, надання можливості співробітникам Сторін проходження стажування (підвищення кваліфікації) у обох вишах, координація діяльності науково-експериментальних центрів, лабораторій, підготовка і видання спільних навчальних, наукових і методичних праць, написання колективних монографій, підручників і посібників та іншу діяльність.

В Угоді також прописано сприяння Сторін участі у програмах і проектах ЮНЕСКО, Ради Європи, Європейського Союзу та інших міжнародних організацій і фондів.
За Угодою буде здійснюватися спільна підготовка здобувачів вищої освіти за магістерськими програмами «Спортивна журналістика» та «Спортивна юриспруденція».



Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024