Новини

 

Спортивне свято з нагоди 25-річчя факультету соціології

25.04.2016
Спортивне свято з нагоди 25-річчя факультету соціології проходило 24 квітня в Спорткомплексі КНУ імені Тараса Шевченка. У рамках заходу відбувся «Кубок декана» з футзалу серед хлопців, а також товариська зустріч з волейболу серед дівчат між збірними ф-тів соціології та психології.

У фіналі Кубку з футзалу зустрілися команди «Апеляція» та «Балтика». Беззаперечну перемогу здобула команда «Апеляція», яка виграла з рахунком 10:5. Склад команди-переможниці: Д. Литвинчук (капітан), О. Кібальник, В. Романчук, А. Підгорний, А. Чечоткін, Д. Івко, П. Нікалаєв, та М. Іванов. У номінації «Кращий гравець» перемогу здобули Д. Литвинчук та А. Жалій, у номінації «Кращий бомбардир» – О. Кібальник, у номінації «Кращий воротар» – А. Чечоткін.



У товариській зустрічі з волейболу серед дівчат перемогу у запеклій боротьбі здобула збірна ф-ту соціології, яка виграла з рахунком 15:11. Склад команди-переможниці: Н. Салобута, М. Тарандюк, К. Друк, П. Язвінська, Ю. Цяпко, Д. Деркач та Я. Жуковська. У номінації «Міс глядацьких симпатій» у команді ф-ту соціології нагороду дістали М. Тарандюк та К. Друк, у команді ф-ту психології – Т. Пазюк та Ю. Мощіонова.

Всі команди були нагороджені кубками, призами та солодкими подарунками.

Вітаємо факультет соціології зі святом!
Кафедра фізичного виховання та спорту
Навчально-спортивного комплексу КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024