Новини

 

Нас ніщо не зупинить…

25.04.2016
За звання найспритніших у змаганнях з естафетного бігу змагалися представники п’яти ВНЗ Голосіївського району м. Києва. На старт вийшли 40 студентів з КНУ імені Тараса Шевченка, НУБІПУ, Національної академії СБУ, МАУП та Медичного університету (КМУ УАНМ).

Останні десять років змагання з естафетного бігу не проводились, але завдяки тому що у нас було відбудовано чудовий стадіон – це стало можливим! І наша команда, що мала змогу якісно на ньому підготуватися – не підвела і принесла свою паличку до фінішу першою, подолавши 1200 м за 2.39,9!



Другими зі значним відставанням від лідерів перетнули фінішну смугу спортсмени НУБІПУ (2.45,5), за ними впритул на ІІІ місці (2.46,1) фінішували представники академії СБУ.

Під час нагородження переможців та призерів змагань, працівник відділу по роботі зі студентами КНУ Луїза Новохацька привітала всіх учасників, подякувала їм за активну участь, і зазначила, що навіть холодний та сильний вітер не міг стати на шляху до перемоги сильнішим.

Команди призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами від адміністрації Голосіївського району м. Києва. Нагородження проводив представник РДА Музика Олександр Вікторович.




Ми вітаємо нашу команду: Гринець Дмитро (ф-т кібернетики), Гринець Михайло (юридичний ф-т), Гордієнко Дмитро (економічний ф-т), Ткачук Євген (економічний ф-т), Буряк Марія (Ін-т філології), Потапова Анна (економічний ф-т), Пашкевич Анна (економічний ф-т), Черіл Джой Уайт (підготовчий ф-т) та її наставника – старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту Федоренко Анатолій Миколайович із перемогою та бажаємо яскравих перемог та міцного здоров'я.

Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024