Новини

 

Презентація програми «Молодь змінить Україну» у КНУ

21.04.2016
Презентація програми Благодійного фонду Богдана Гаврилишина "Молодь змінить Україну" проходила 20 квітня у стінах Червоного корпусу Університету.

Захід покликаний ознайомити українську молодь та потенційних учасників програми із можливістю набути безцінний досвід за кордоном і використати його для прогресивних реформ в Україні. Презентація була організована самими учасниками програми "Молодь змінить Україну", які розповіли гостям про власну поїздку-дослідження до Швейцарії, плани реалізації набутих знань, а також поділилися практичними порадами щодо участі.

«Під час презентації ми спочатку занурилися в атмосферу Швейцарії, з'ясували особливості її політичної, адміністративної та освітньої систем, а потім зосередили увагу на самій програмі "Молодь змінить Україну", на баченні трансформації українського суспільства. Дуже приємно, що проектом зацікавилася ініціативна молодь, яка активно долучилася до обговорення, обмінювалася контактами задля співпраці як зі спікерами, так і між собою у майбутньому. Сподіваємося, багато з них, як і ми, отримають можливість взяти участь у програмі "Молодь змінить Україну",» – поділилася після презентації враженнями Дарія Каркунова, одна з організаторів заходу.

"Молодь змінить Україну" – програма Благодійного фонду Богдана Гаврилишина, відомого українського науковця та члена Римського клубу, соціального діяча та мецената, за якою група з 5 – 7 українських спеціалістів віком 20 – 35 років отримують можливість за рахунок Фонду відвідати та дослідити одну з шести обраних європейських країн, щоб використати отриманий досвід для впровадження реформ в Україні.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024