Новини

 

Дні науки філософського факультету – 2016

21.04.2016
Дводенна Міжнародна наукова конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Дні науки філософського факультету – 2016» розпочалася 20 квітня у КНУ імені Тараса Шевченка. У її роботі бере участь 987 представників з 94 вищих навчальних закладів. Серед них представники США, Австрії, Еквадору, Білорусії, Башкирії,Санкт- Петербурга, більшості університетів України, інститутів НАНУ, державних установ, провідних фахівців у галузі філософії.

Вітання і побажання плідної конструктивної роботи від ректора КНУ академіка НАНУ Леоніда Губерського учасникам конференції передав, відкриваючи пленарне засідання, декан філософського факультету академік Анатолій Конверський. Він зокрема зазначив: «Ми чекаємо від вас нових ідей у просуванні філософської думки, що об’єднувала б суспільство в його поступі до прогресу».
Конференцію вела голова НТСА філософського факультету Уляна Мовчан.




З привітаннями до учасників конференції звернулися Президент Національної академії педагогічних наук України, голова громадської організації «Асоціація випускників філософського факультету Василь Кремень, професор теоретичної філософії університету Клагенфурта (Австрія) Марія Соболєва. Вітання на адресу конференції від президента Національної академії державного управління при Президентові України Юрія Ковбасюка озвучила завідувач кафедри філософії та методології державного управління НАДУ професор Радмила Войтович.




Після вітальних промов, які виголосили й інші запрошені, були заслухані наукові доповіді: студентки Анни Одинець – «Концепція фантазму у філософії постмодернізму» та «Глобальні проблеми вищої освіти: нові цілі, завдання та інноваційні рішення з підготовки фахівців з бізнес-адміністрування та державного управління в США. З нею виступив академік, професор, Повноважний представник академії вищої школи при ООН, декан факультету бізнесу та ІТ Університету Фенікс в Силіконовій долині, м, Сан-Франциско, штат Каліфорнія (США) Влад Генін.
Після перерви розпочалася робота секцій. 21 квітня конференція триватиме у форматі круглих столів та майстер-класів




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024