Новини

 

Засідання науково-експертної Ради держінспекції навчальних закладів

19.04.2016
19 квітня 2016 року в КНУ імені Тараса Шевченка відбулося засідання науково-експертної ради державної інспекції навчальних закладів України. На засіданні було розглянуто три основні питання.




Начальник управління контролю за діяльністю загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів Алла Бондар доповіла про результати заходів державного нагляду (контролю) у сферах дошкільної, загальної середньої та професійно-технічної освіти.

Про стан виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.04.2015 № 411-р щодо перевірок вищих навчальних закладів поінформувала заступник начальника управління контролю за діяльністю вищих навчальних закладів Наталія Вітранюк.

Член науково-експертної ради Державної інспекції навчальних закладів України Віктор Кононенко представив проект положення «Про експерта Державної інспекції навчальних закладів України».




На засіданні виступили представники КНУ імені Тараса Шевченка: проректор з науково-педагогічної роботи, член науково-експертної ради Державної інспекції навчальних закладі України Володимир Бугров, директор Науково-методичного центру організації навчального процесу Андрій Гожик, експерт німецького акредитаційного агентства ACQUIN (Байройт, Німеччина) Марина Денисенко. Темою виступів були: «Про якість освіти та акредитації: виклики та сучасний стан, а також «Про програмну акредитацію: від угоди до висновку».




Прес-центр


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024