Новини

 

День запитань та відповідей у ВІКНУ

18.04.2016
Моніторинг та спостереження за станом соціальної захищеності курсантів Військового інституту КНУ перебувають на постійному контролі його командування. У зв'язку з цим, відповідно до Плану роботи з особовим складом, у ВІКНУ було організовано та проведено зустріч із першокурсниками.



Начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін перед тим, як розпочати захід, привітав курсантів із успішним складанням зимової екзаменаційної сесії та виходом на фінішній рубіж першого року навчання.

Сьогодні Збройні Сили України дуже динамічно розвиваються, кардинально міняються підходи до підготовки фахівців для потреб армії, тож ви повинні усвідомлювати свою не менш важливу місію – навчитися захищати свою Батьківщину не тільки зі зброєю в руках, але й силою розуму, — зазначив у своєму вступному слові очільник навчального закладу.

Основними проблемами, якими цікавились першокурсники, були: стан грошового забезпечення; рівень продовольчого, речового, квартирно-експлуатаційного та інших видів матеріального забезпечення; безкоштовний проїзд усіма видами громадського транспорту у місті Києві; реалізація права на другу вищу освіту тощо.

Окремо було розглянуто підтримку курсантів-учасників АТО, які вступили до Військового інституту.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024