Новини

 

Відбувся конкурс авторської пісні та поезії КНУ

15.04.2016
12 квітня 2016 року в Мистецькому салоні університету відбувся XII конкурс авторської пісні та поезії, що традиційно проводиться Молодіжним центром культурно-естетичного виховання КНУ університету Тараса Шевченка.

Конкурс оцінювало компетентне і творче журі:
заступник голови Національної спілки письменників України, письменник та громадський діяч, голова журі XII-го конкурсу авторської пісні та поезії Володимир Федорович Шовкошитний.
проректор з науково-педагогічної роботи університету В’ячесла Шамрай;
композитор, кандидат мистецтвознавства, лауреат міжнародних конкурсів, керівник хорової капели університету «Славутич» Ігор Тилик.

У номінації «АВТОРСЬКА ПІСНЯ» лауреатом першої премії став гурт «Image Effect» у складі: Романа Макарчука, Богдана Бондаренко та Романа Завгороднього (аспіранти 1 року навчання та студент 4 курсу юридичного факультету).

Лауреатом другої премії стала студентка 3 курсу факультету психології Анна Петровська.

Лауреатом третьої премії став Мар’ян Кондратюк – студент 1 курсу Інституту філології.

У номінації «АВТОРСЬКА ПОЕЗІЯ» лауреатом першої премії стала студентка 2 курсу магістратури юридичного факультету - Олена Митник.

Лауреатом другої премії – Богдан Вершинін, студент 4 курсу Інституту міжнародних відносин.

Лауреатом третьої премії - Аліса Чернобривець, студентка 1 курсу Інституту філології.

Учасники конкурсу отримали Дипломи та Грамоти. У залі панувала атмосфера натхнення та чудового настрою, а голова журі Володимир Шовкошитний запросив лауреатів та учасників конкурсу до співпраці з Національною спілкою письменників України, де маститі літератори допоможуть талановитій молоді розвивати та вдосконалювати свою поетичну майстерність.

Фото – Роман Дудник (студент 3 курсу юридичного факультету)














Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024