Новини

 

«Шевченківська весна 2016: ЕКОНОМІКА»

15.04.2016
ХІV Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська весна 2016: Економіка» на економічному факультеті проходила з 5 по 8 квітня 2016 року.



Цього року в конференції взяли участь молоді науковці з 8 країн світу, серед яких було кілька учасників попередніх років. Свої наукові надбання в галузі економіки на секціях мали можливість представити студенти з Азербайджану, Грузії, Лівії, Молдови, Польщі, Росії, Словакії та України.



З кожним роком наукова робота захоплює все більше зацікавлених осіб. Всього за підсумками конференції було опубліковано 220 тез молодих науковців за такими напрямами: економічна теорія, фінанси, страхування, банківська справа, менеджмент, облік та статистика, економічна кібернетика, міжнародна економіка та маркетинг, економіка підприємства та підприємництво.

6 квітня на секційних засіданнях молоді науковці разом із досвідченими доцентами та професорами факультету обговорювали актуальні проблеми сучасної української та світової економіки, шукали шляхи їхнього вирішення.



У межах регламенту конференції проходила лекція prof. dr. Bulent Acma (Anadolu University, Faculty of Economics, Turkey) на тему «Political and economic outcomes of the process of Turkey’s integration to the European Union».



За підсумками секційної роботи було визначено найкращі доповіді, за які молоді науковці отримали грамоти, а також було відзначено і найбільш активних учасників дискусій під час секційних засідань.



Урочисте нагородження учасників та організаторів конференції почесними грамотами відбулося 7 квітня.

Логічним завершенням конференції стали «Шевченківські читання». Учасники заходів із захопленням та зацікавленням слухали студентів, які піднесено і урочисто виконували вірші Тараса Шевченка.

Оновлена команда Наукового товариства студентів та аспірантів економічного факультету на чолі з Ніною Гаркавенко, шануючи традиції попередніх років, продемонструвала гостинність нашого факультету, популярність і престижність заходу та високий рівень організації. Тож ми з нетерпінням чекаємо на наших гостей наступного року та бажаємо їм успіхів і творчої наснаги у подальшій науковій діяльності.

Науковий відділ
економічного факультету КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024