Новини

 

Презентація Програми «Молодь змінить Україну»

14.04.2016
Програма «Молодь змінить Україну» – один із наймасштабніших суто українських освітніх проектів, що існує з 2012 року. Ідейний натхненник проекту – видатний українець, дійсний член Римського клубу, доктор економіки та права Богдан Дмитрович Гаврилишин. Саме його Благодійний Фонд і започаткував даний проект.

Наразі Програма об’єднає більше 500 представників активної та професійної української молоді, які здійснили тижневі наукові поїздки до 6 європейських країн (Швейцарія, Швеція, Норвегія, Німеччина, Австрія та Польща). Мета їхніх досліджень – досконало вивчити соціальну, економічну, політичну, екологічну та інші сфери задля того, щоб розробити рекомендації та імплементувати вивчений досвід в українські реалії.

Особливістю Програми є те, що учасники самі об’єднуються в групи та вивчають досвід однієї з 6 зазначених країни. Якщо їм вдається довести доцільність та корисність свого дослідження, Фонд надає фінансування на тижневу подорож до даної країни. Робота учасників повністю побудована на власній умотивованості та свідомості. Програма дозволяє учасникам повністю реалізувати свій науковий та особистісний потенціал у тих країнах та галузях, які цікаві саме їм.

Наразі Програма продовжує фінансувати молодих дослідників, щоб створити критичну масу українців, готових трансформувати та реалізувати потенціал Батьківщини. Випускники Програми створили Асоціацію, що є певним майданчиком та платформою для реалізації ідей та проектів учасників: вони підтримують ініціативи одне одного, розширюючи кооперацію та збільшуючи кількість корисних проектів.

Запрошуємо всіх охочих розширити критичну масу людей, готових до змін, та дізнатися про те, як можна стати учасником Програми «з перших вуст» – від команди МЗУ, яка їздила до Швейцарії в рамках Програми у лютому цього року.

Відділ по роботі зі студентами КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024