Новини

 

Спартакіада «Спорт для всіх» (шахи)

14.04.2016
12 квітня в приміщенні спортивного комплексу КНУ імені Тараса Шевченка відбулися змагання з шахів в рамках Спартакіади «Спорт для всіх» серед професорсько-викладацького складу університету.

Змагання проходили в дружній творчій атмосфері. Поза конкурсом разом з викладачами змагався студент економічного ф-ту, член збірної КНУ з шахів Володимир Слободенюк.




Завдяки вмінню вчасно сконцентруватися і виявити волю до перемоги І місце посів доктор фіз.-мат. наук, професор Пришляк Олександр Олегович (мех.-мат.). На високому рівні виступили також інші викладачі механіко-математичного ф-ту: ІІ місце посів доктор фіз.-мат. наук, професор Самойленко Валерій Григорович, ІІІ місце – доктор фіз.-мат. наук, професор Кукуш Олександр Георгійович.

Єдина жінка, яка брала участь у змаганнях, доцент, кандидат фіз-мат. наук Тамара Петрова посіла 4 місце та отримала приз глядацьких симпатій. Представник кафедри фізичного виховання та спорту, заст. зав. кафедри з навчальної роботи Насонов Володимир Дмитрович посів 5 місце.




Головний суддя змагань – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Світлана Ковальчук, суддя – студентка мех-мату, член збірної КНУ з шахів Ірина Петрова.
Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та подарунками.

Кафедра фізичного виховання та спорту дякує учасникам змагань за активну участь у турнірі і бажає їм міцного здоров’я та нових перемог!

Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024