Новини

 

Студенти Університету здобули Кубок переможців із плавання

13.04.2016
Змагання з плавання серед студентів вищих начальних закладів Голосіївського району м. Києва проходили 8 квітня у басейні КНУ імені Тараса Шевченка.

У запеклій боротьбі на блакитних доріжках змагалися чотири команди: КНУ імені Тараса Шевченка, НУХТ, НУБІПУ та Київський медичний університет УАНМ.

Переможцями на окремих дистанціях у складі нашої команди стали: Анна Кулік (ІМВ) – 50 м брас; майстри спорту Олександр Карпенко (економічний ф-т) – 50 м в/с, 50 м брас та Ілля Підвальний (ФРЕКС) – 50 м батерфляй, 50 м на спині.

Серед наших студентів багато призерів, які посіли другі та треті місця: Валерія Назаренко (ФІТ); Антоніна Вяльцева (фізичний ф-т); Марина Ткаченко (Ін-т філології); Вікторія Калашнікова (ф-т соціології); Юлія Тютюнник (ІМВ); Степан Косенко (ВІКНУ); Олексій Пивовар (ННІ «Ін-т геології»); Микола Коваль (ННЦ «Ін-т біології») та Платон Карбовський (мех-мат.). Тренер збірної Університету – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Інна Глушенко.



У заключній частині студенти змагалися в естафетному плаванні 4х50 метрів вільним стилем. Нашій жіночій та чоловічій команді не було рівних! За підсумками змагань збірна Університету стала найкращою та здобула головний приз – Кубок переможців. Друге місце посіла команда НУХТу, третє – НУБІПУ.

Переможці та призери отримали путівки на участь у ІV Студентських спортивних іграх м. Києва, які відбудуться 15 квітня у басейні Національного університету фізичного виховання та спорту України о 15.00. Приходьте підтримати нашу команду!

Побажаємо університетській збірній із плавання подальших перемог і високих результатів!

Кафедра фізичного виховання та спорту
Навчально-спортивного комплексу КНУ


Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024