Новини

 

Всеукраїнський семінар «Міжнародні освітні програми і мобільність»

12.04.2016
Всеукраїнський семінар «Міжнародні освітні програми і мобільність» буде проходити 13 квітня з 13.30 по 18.00, 14 квітняз 13.00 по 18.00 в ауд. 202 Головного навчального корпусу Університету. Захід відбуватиметься за участю представників всеукраїнських, загальноєвропейських та міжнародних освітньо-наукових, громадських організацій, представництв, ресурсних центрів для випускників, недержавних закладів з експериментальним підходом до навчання за креативними спеціальностями.

На сьогодні більшість випускників вищих навчальних закладів України об'єднані прагненням отримати якісну освіту, готовністю використовувати свої уміння і навички для побудови майбутньої успішної кар'єри та бажанням набути безцінний досвід активної участі в академічному та громадському житті.

Для молоді відкривається світ можливостей досягнення своїх цілей через отримання грантів і стипендій на навчання в європейських та американських університетах, стажування в спеціалізованих професійних установах та успішних компаніях, або ж допомогу суспільству в якості волонтера. Ми прагнемо обговорити актуальні для майбутніх випускників питання та надати поради щодо можливостей навчання/ стажування за кордоном і майбутнього працевлаштування.

Семінар передбачає обговорення питань за такими тематичними напрямками:

- освітні програми: передбачено спікерів від «Connect Ukrainians», Аналітичного центру CEDOS, Campus France, Еrasmus+, «Alumni Resource Center»;

- стажування: передбачено спікерів від Ради Європи, «AIESEC», BEST (Board of European Students of Technology), «Вільних шкіл»;

- волонтерство: передбачено спікерів від «UN Volunteers in Ukraine», Молодіжна консультативна рада ООН, НГО «Родина».

Організатори заходу: Відділ академічної мобільності Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Контакти:
+38 (044) 239-32-85
Данильченко Оксана Юріївна, організатор, модератор заходу, e-mail:danylchenko@univ.net.ua;
Ковальчук Оксана Сергіївна, організатор, e-mail:mobility_office@univ.net.uа.
Андрєєва Катерина, організатор, e-mail:andreeva.katerina26@gmail.com

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024