Новини

 

КНУ підписав угоду з Донецьким національним університетом

08.04.2016
8 квітня 2016 року відбулася зустріч ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського з ректором Донецького національного університету Романом Гринюком з приводу підписання Договору про співпрацю між КНУ і ДонНУ.

«Нашу співпрацю у сфері освітньої, науково-дослідної, навчально-методичної, організаційної, культурної, виховної діяльності в рамках здійснення навчального та виховного процесу – закріплено. Договір підписано на 5 років, ним передбачено реалізацію спільних науково-дослідних проектів, розробок, проведення конференцій, симпозіумів, рецензування дисертацій, методичних розробок, посібників. Тож працювати доведеться багато і наполегливо», - сказав ректор КНУ Леонід Губерський.

Ректор ДонНУ Роман Гринюк також висловив впевненість, що співробітництво буде плідним. Під час зустрічі він розповів про те, як зараз функціонує ДонНУ у Вінниці, про те, що переїхавши, вони втратили матеріально-технічну базу. "З 13 тисяч студентів залишилося 4500. З 130 докторів наук залишилося 70. Складно, але ми працюємо. Нас підтримують, розуміють, допомагають, кожен у міру своїх можливостей», – сказав він.

Директор Наукової бібліотеки імені М. Максимовича Олег Сербін розповів про те, що вже активно співпрацюють дві університетські бібліотеками. Бібліотеці Донецького університету ними було передано понад 700 книг.

На підписанні Договору були присутні проректори КНУ Петро Бех, Володимир Бугров, В’ячеслав Шамрай, голова профспілки Володимир Цвих, директор Центру комунікацій Олена Добржанська.
















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024