Новини

 

Засідання Ради ветеранів Університету

04.04.2016
Перед своїм засіданням 1 квітня 2016 р. ветерани ознайомилися з експозицією фотосвідчень найважливіших епізодів антитерористичної операції «Історія війни за незалежність України. Донбас», що її розмістила в університеті Служба безпеки України. Вона справила велике враження на присутніх та примусила замислитись над наслідками того, що відбувалося й відбувається на Сході України.

На засіданні ветерани університету запропонували Комплексну програму громадянської дії на період з лютого 2016 р. по 2020 р. «Університет – мій дім, моя фортеця». Програма передбачає реалізацію п’яти тематичних напрямків:

1. Наука і освіта для всіх;
2. Історія, традиції,символи;
3. Культура і здоров’я;
4. Цивільний захист і оборона;
5. Волонтерство і турбота про всіх.

Йдеться про науковий пошук та збереження історичної спадщини, створення школи самоуправління, втілення культурних і мистецьких проектів, програми здоров’я «Озон», вивчення реального стану цивільного захисту й підтримання студентської ініціативи щодо набуття первинної військової і медичної підготовки, форми та розвиток волонтерської діяльності в підрозділах. Сформовано робочу групу з вивчення організації реабілітаційно-оздоровчого центру
.
З метою гідного вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС запропоновано низку заходів до 30-річчя роковин Чорнобильської катастрофи. Обговорено також проект Плану відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Секретар Ради ветеранів університету
Вікторія Недзельська
















Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024