Новини

 

На мех-маті відбувся майстер-клас "Математика та математики..."

14.03.2016
10 березня 2016 р. на механіко-математичному факультеті відбувся вже традиційний практичний семінар – майстер-клас «Математика та математики: фінанси, страхування, IT, професійні перспективи», організований кафедрою теорії ймовірностей, статистики та актуарної математики та радою молодих науковців факультету.



Захід зібрав близько сотні учасників – студентів КНУ ім. Т. Шевченка та старшокласників, які «приглядаються» до вступу в університет, обирають собі майбутні факультети та спеціальності.



Під час майстер-класу випускники Київського національного університету (і не тільки) – практикуючі банкіри, ризик-менеджери, актуарії, працівники інвестиційних та IT-компаній розповіли, де знадобилася їм математика в роботі та в житті, спробували спрогнозувати перспективи найближчих років, дали поради щодо особистісного та професійного розвитку.








Із вітальними словами до учасників звернулися декан механіко-математичного факультету проф. Городній М.Ф., зав. каф. теорії ймовірностей, статистики та фактурної математики проф. Мішура Ю.С. та голова оргкомітету Зубченко В.П.






























Оргкомітет висловлює вдячність за інформаційну підтримку Стипендіальній програмі Завтра.UA Фонду Віктора Пінчука, Товариству актуаріїв України та Природничо-Науковому ліцею №145.



Запрошуємо 15 березня 2016 р. на наступну подію – змагальну інтерактивну ділову гру-тренінг з економіки, фінансів та страхування. Долучайтеся:



, голова оргкомітету, голова РМН мех-мат ф-ту









Прес-центр


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024