Новини

 

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

24.02.2016
На базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка 20 лютого 2016 року відбувся IIІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. В інтелектуальних змаганнях взяли участь 120 школярів із 41 загальноосвітнього навчального закладу м. Києва, зокрема, 33 учні 9 класу, 45 учнів 10 класу та 42 учні 11 класу.




До складу оргкомітету та журі були залучені викладачі кафедри економічної теорії, макро- і мікроекономіки економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова, Державного університету телекомунікацій, методисти та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

Для продуктивної роботи учасників олімпіади, журі та оргкомітету на економічному факультеті було створено всі необхідні умови.




Результати проведення ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки засвідчили бажання українських школярів вивчати економіку та набувати теоретичних і практичних знань у цій важливій сфері людської життя.




Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024