Новини

 

Визначились переможці другої півфінальної гри КВН: КВНщики відпочивають 2

06.04.2006
Друга півфінальна гра загальноуніверситетського чемпіонату КВН, яка відбулась 5 квітня цього року, була особливою. Вперше за місце у фіналі боролись команди трьох інститутів: команда Інституту журналістики “Акули пера”, Військового інституту “Універсанти” та Інституту філології “Схід-Захід”.

У першому та другому конкурсах “Акули пера” переконали всіх, що як би не політика, то й жити було б скучно. Журналісти виклали свій, квнський, погляд на реклами політичних партій та блоків. Розповіли проте за кого голосували наркомани. Словом, посміятися було з чого. Не обійшлося й без шоу-бізнесу. “Акули пера” розповіли присутнім нові факти про сімейне та творче життя Іво Бобула і Лілії Сандулеси. Що ж, така в них робота – знати все і про всіх.

У команди ”Схід-Захід“ поповнення. Хлопці вирішили, що дві голови добре, та для виходу в фінал може бути малувато. І ще, якщо ви маєте намір провести літню відпусту на пляжі, будьте на сторожі: один з учасників цією команди влітку рятівником працює, але плавати не вміє.

“Універсанти” розповіли про всі тонкощі військових. Виявляється, що кашкет у військових – це не кашкет, а німб. Також стало відоме ім’я єдиної дівчини в цій команді. Її звуть Море-море.

Теми гри всі команди дотримались. (Нагадуємо, тема півфінальної гри – “Відпочинок”). Військові і філологи вирішили: навіщо самим працювати, якщо є ведучий Дмитро Єфіменко, а в залі сидить, заклавши ногу на ногу, голова журі Андрій Джеджула. “Універсанти” швиденько перетворили Дмитра на співучого привида. Андрія Джеджулу експлуатувала команда “Схід-Захід”. Тепер він, по-перше, танцювати вмітиме, по-друге, до чужих дівчат не чіплятиметься. Принаймні на це сподівається один з учасників команди філологів.

Після двогодинної боротьби не на життя, а на вихід в фінал, перемогу здобули філологи. Вони набрали 17 балів. “Акули пера” – 16, 6; “Універсанти” – 15.


Фотогалерея KBH




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024