Новини

 

Битва Університетів

19.02.2016
18 лютого в Науковій бібліотеці імені М. Максимовича пройшла перша «Битва Університетів», організована інвестиційною платформою Startup.Network.

У ході заходу, що пройшов у форматі стартап-батла, змагалися два провідних ВНЗ нашої країни: Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут».

Від кожного навчального закладу було представлено по 5 проектів, авторами яких є студенти цих вишів. «Битва університетів» пройшла у форматі 3-х хвилинних пітчів (коротких виступів), після яких протягом ще 3-х хвилин експерти ставили запитання і давали корисні поради молодим підприємцям.

Метою заходу став пошук перспективних студентських стартапів і бізнес-ідей.

Не зважаючи на те, що стартап-батл носив назву «Битва Університетів», атмосфера на заході була мирною і позитивною. А головне, що вдалося в цей вечір - це об'єднати зусилля двох провідних навчальних закладів країни на шляху до розвитку інвестиційного середовища в університетському співтоваристві і поділитися один з одним безцінним досвідом.

Честь Київського національного університету імені Тараса Шевченка захищали такі проекти:

VRnet - Анастасія Загороднюк;
ChallengeСore - Олександр Марченко;
Forest Dungeon - Марія Петрович;
БУКі - Вадим Сінжерецкій;
UA - Robotics - Вікторія Гайдар.

Зазначимо, що абсолютно всі проекти зацікавили інвесторів, і вже йдуть переговори по залученню інвестицій.



























Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024