Новини

 

Футбольні баталії на Спартакіаді «Бадьорість та здоров’я»

02.02.2016
З 25 по 29 січня в спорткомплексі КНУ імені Тараса Шевченка в рамках Спартакіади «Бадьорість та здоров’я» серед професорсько-викладацького складу відбулися змагання з футзалу. Участь у них взяли 6 команд. Головний суддя змагань – викладач кафедри фізичного виховання та спорту О. М. Андрущенко




29 січня відбулися фінальні ігри. У боротьбі за третє місце зустрічалися команди ВІКНУ і збірна факультетів «кібернетики+механіко-математичний+ФРЕКС». Збірна трьох факультетів намагалася дати гідний бій, однак команда ВІКНУ довела свою перевагу і з рахунком 7:0 посіла ІІІ місце. В матчі за перше місце зустрілися збірна - «кафедра фізичного виховання та спорту+ФІТ» і збірна факультетів «психології + філософський». Гра виявилася захоплюючою й щедрою на гольові моменти. Основний час переможця на виявив (2:2), а під час виконання шестиметрових ударів фортуна обернулася обличчям до збірної ф-тів «психології + філософського» (5:3 на користь цієї збірної). Тож переможцями стала збірна факультетів «психології + філософського», ІІ місце посіла збірна «кафедра фізичного виховання та спорту+ФІТ».








Кращим воротарем визнаний Ярослав Рябчич (ф-т психології), кращим бомбардиром став Олександр Красновський (ф-т психології), кращим гравцем турніру визнано Костянтина Сахарова (кафедра фізичного виховання та спорту).










Вітаємо всіх учасників і бажаємо міцного здоров’я й нових успіхів!




Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024