Новини

 

Талановиті студенти-кібернетики отримали сертифікати компанії IBM

27.01.2016
Компанія IBM, один зі світових лідерів з виробництва програмного і апаратного забезпечення, консалтингу та ІТ-сервісів у галузях від суперкомп’ютерів до нанотехнологій, лідер за кількістю патентів та піонер ери масових персональних комп’ютерів, разом з факультетом кібернетики відзначили талановитих студентів, які досягли значних успіхів у застосуванні на практиці набутих знань і технологічних навичок за допомогою продуктів IBM.

Координатор університетських та державних програм IBM Ukraine Олександр Данько та заступник декана факультету кібернетики Олена Кашпур вручили студентам 4 курсу Сергію Зіборову, Микиті Картавову, Максиму Пендеруку та Наталії Поліщук академічні сертифікати компанії IBM. Студенти працювали під керівництвом доцента кафедри теорії та технології програмування та представника IBM Academic Initiative на факультеті Тараса Панченка.

Програма IBM Academic Initiative надає студентам та співробітникам Університету широкі можливості доступу до провідних сучасних інформаційних технологій, навчальних курсів та інших освітніх матеріалів, а також можливості науково-практичної співпраці.








Факультет кібернетики

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024