Новини

 

Знайомтеся: відділ академічної мобільності

21.01.2016
Активізувати академічну мобільність для студентів, викладачів та співробітників КНУ — головне завдання нового університетського підрозділу. «День народження» відділу академічної мобільності — 19 листопада 2015 року. Підпорядковується відділ проректору Володимиру Бугрову.
. Разом із командою вона розвиває програми академічної мобільності, мовного та наукового стажування, проходження практик та участь у міжнародних конкурсах для викладачів і студентів.

13263


На сьогодні вже розроблено і затверджено необхідну для оформлення поїздок документацію. Найближчим часом необхідно затвердити нове Положення про академічну мобільність та Положення про порядок перезарахування кредитів. Готується до видання і Довідник з європейської кредитно-трансферної системи.

Студентський парламент університету та волонтери на факультетах активно співпрацюють із відділом. 19 січня на зустрічі зі студентами з Департаменту зовнішніх зв’язків Студпарламенту Оксана Данильченко розповіла про можливості для міжнародного стажування чи навчання, а також про алгоритм подачі заявок. Серед найближчих планів відділу академічної мобільності — презентація загальноунівеситетського проекту «Discussion Club "Academic Mastership" — KNU-International-Interdisciplinary-Interconnected».

Долучайтеся! Відділ академічної мобільності чекає на Ваші питання та пропозиції!

Корисна інфографіка:

13263

13263



Контакти відділу академічної мобільності: ; e-mail: mobility_office@univ.net.ua; Facebook

Центр комунікацій


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024