Новини

 

Новорічне привітання ректора

30.12.2015
Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з прийдешнім Новим 2016 роком та Святом Різдва Христового!

Рік, що добігає свого завершення, був непростим і для народу України, і для університетської спільноти. Але ми усі разом вистояли в цій борні, зміцнюючи незалежність України, виборюючи її свободу та наближаючи європейське майбутнє.

Єднання навколо європейських цінностей, розбудова демократичного урядування, прагнення до спільних дій стали запорукою поступального розвитку нашого Університету заради упевненого майбуття кожного представника університетської родини. Входження вперше університету до світових рейтингів та стабільно високі позиції у вітчизняних рейтингах є свідченням правильності обраного нами усіма курсу, підтвердженням ефективності спільної праці задля української освіти і науки. Переконаний, що у Новому 2016 році ми і надалі будемо прикладом у вирішенні тих завдань, які стоять перед колективом Шевченкового університету і перед усієї країною.

У ці радісні дні щиро зичу вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та спокою. Нехай запанує над нашою рідною Вкраїною довгоочікуваний мир.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

З повагою та найкращими побажаннями,

Ректор Леонід Губерський




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024