Новини

 

Випуск слухачів курсів військової підготовки

15.12.2015
14 грудня у Військовому інституті відбувся перший випуск слухачів курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. Свідоцтва отримали 23 слухачі, 9 з них мають бойовий досвід в АТО.

Протягом трьох місяців вони вивчали екстремальну та тактичну медицину, поведінку в зоні конфлікту, психологію, юриспруденцію та фінанси. Незабаром випускники проходитимуть військову службу у підрозділах Збройних Сил України.

Привітати новоспечених офіцерів прибув весь офіцерський склад навчального закладу, науково-педагогічні працівники, викладачі курсів, рідні та близькі захисників.

- Ви розпочинаєте своє офіцерське життя з первинного звання. Наш колектив пишається тим, що мали можливість вас навчати та спілкуватись з вами. Від імені ректора Університету академіка Леоніда Губерського та всього особового складу бажаємо вам успіхів та мирного неба, - сказав на врученні начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін.

Голова Ради ветеранів Військового інституту полковник запасу Микола Дорохов теж долучився до привітань і висловив сподівання, що і теоретичні знання і практичні навички стануть їм у нагоді. Особливо він відзначив слухачів-активістів молодшого сержанта Олександра Візгіна, старшого солдата Юлію Федоренко, солдата Юрія Кочевенка. - Ви всі молодці, ми вами пишаємось, ви – наші герої,  сказав полковник Микола Дорохов.

Зі словами подяки командуванню Військового інституту та науково-педагогічному складу виступив найактивніший слухач курсів солдат Юрій Кочевенко:

- Ми перегорнули чергову сторінку в історії нашого Військового інституту, сповнену яскравими емоціями та почуттями, горем та відчаєм, спільними переживаннями та вболіваннями. Хочеться побажати нашим мужнім хлопцям та дівчатам віри та терпіння, витривалості та стійкості духу.













Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024