Новини

 

Практичне заняття з пожежної безпеки

11.12.2015
10 грудня 2015 року відбулося практичне заняття з правил пожежної безпеки для працівників і студентів адміністративних корпусів КНУ, розташованих у Шевченківському районі. Гасили імпровізовану пожежу на території наукової бібліотеки ім. М. Максимовича.







Як не дати полум’ю розгорітися та перетворити на руїну будівлю, розповів і показав начальник Другої ДПРСЧГУ ДСНС України Ігор Ільєнко. Він також показав, як діють рятувальники пожежної служби у випадку евакуації людей з верхніх поверхів будинків.













Після практичних відпрацювань гасіння пожежі й евакуації людей, задля підвищення рівня загальних пожежно-технічних знань з правил пожежної безпеки, головний державний інспектор пожежного нагляду Шевченківського району міста Києва Андрій Бабак провів для співробітників та студентів університету навчальний семінар.











«Такі практичні заняття й семінари конче необхідні. Вони позитивно впливають на психологічну готовність до нештатних ситуацій, підвищують рівень не лише теоретичних знань, а й практичних навичок. Крім усього це ще й нагода вивчити тактичні характеристики об’єктів, де проводяться подібні заходи», – зазначив державний інспектор.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024