Новини

 

Ми в силах все змінити

07.12.2015
Під таким гаслом у Військовому інституті пройшли урочистості з нагоди 24-ї річниці Збройних Сил України.

Голова Ради ветеранів КНУ професор Федір Кирилюк тепло привітав усіх зі святом і наголосив на тому, що в суспільстві необхідно створювати особливе ставлення до військовослужбовця-захисника аби кожна людина знала, чому вона повинна допомагати армії, свідомо робила свій внесок у захист Батьківщини.

Генерал-майор Віктор Балабін та представники органів самоврядування розповіли ветеранам Університету про свої досягнення та основні проблеми, над якими нині працює колектив ВІКНУ.

Від імені ректора академіка Леоніда Губерського голова Ради ветеранів університету Вручив колективу Військового інституту Подяку за активну участь у боротьбі за свободу і незалежність Батьківщини

З привітаннями на святі виступили народний депутат України Ганна Гопко, волонтери, учасники АТО, зокрема, відомий кіборг, головний сержант першої аеромобільної роти 95-ї бригади старшина Анатолій Свирид.

― Рідна університетська родина зібралася для того, щоб привітати один одного. Це не лише свято Військового інституту, а й університету, всіх, хто навчається тут, свято наших ветеранів, ― зазначив генерал-майор Віктор Балабін.

Ганна Гопко передала до бібліотеки Військового інституту збірку «Підривної літератури». Перед присутніми виступив учасник АТО курсант Володимир Небір, якому було вручено медаль “Захиснику Донецького аеропорту”.

Завершилося дійство феєричним виступом української співачки, володарки національної музичної премії “Пісня року 2014” Світлани Тарабарової, патріотичні пісні якої вже встигли стати хітами в зоні АТО та в Україні загалом.

Окрім того до свята в Університеті проводилась акція “Привітай бійців. Надішли листівку”. На адресу Військового інституту надійшло майже 300 листівок-оберегів для наших захисників, що разом із спецвипсуком газети “Універсант” вже відбули до м. Краматорська для їх розповсюдження. Окрему подяку хочеться висловити учням Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, вихованцям дошкільного навчального закладу № 726 та спеціалізованої школи № 91 І-ІІІ ступеня з поглибленим вивченням інформатики Шевченківського району міста Києва.















































Військовий інститут КНУ

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024