Новини

 

Студенти КНУ у програмі Study Toursto Poland

30.11.2015
14-26 листопада 2015 року в Кракові пройшла освітня програма Study Toursto Poland, метою якої є мотивація молодих людей до активного життя та свідомої громадянської позиції на досвіді Польщі.

Для участі у програмі студенти подавали індивідуальні заявки, що розглядалися на конкурсній основі. StudyTourstoPoland вже понад 10 років відвідують найкращі студенти з України, Молдови, Білорусі та інших країн.
КНУ ім. Тараса Шевченка у програмі StudyTourstoPoland в Кракові представляли студент юридичного факультету Андрій Матат і студентка Інституту філології Олеся Магас.

Візит учасників StudyTourstoPoland до Кракова організували представники Фундації Добра Воля, які підготували змістовну освітню та культурну програму, до якої було включено цикл інтерактивних лекцій, цікавих зустрічей, екскурсій тощо.
«Європейська інтеграція не може відбутися лише за умов виконання Україною формальних вимог, адже одним з ключових аспектів виступає культурний обмін, в чому і допомагають подібні міжнародні програми для молоді», – поділився враженнями Андрій Матат.










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024