Новини

 

“Містер економіст 2006”

12.03.2006
Порадувати чарівну половину людства з нагоди Восьмого березня вирішили чоловіки економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Там 10 березня цього року відбувся конкурс “Містер економіст 2006”.

Що ж, ідея чудова. Погодьтеся, приємно дивитись як чоловіки прикладають максимум зусиль, щоб сподобатись аудиторії і членам журі. Думка про те, що принаймні вісім чоловіків збагнули, як не легко приходиться жінкам привертати їхню увагу, по-справжньому зігріла душу.

За титул Містера боролись вісім студентів: Андрій Шульженко, Михайло Максименко, Тимофій Крамарев, Андрій Полтавець, Дмитро Шевчук, Олексій Сучков, Ігор Давидов, Іван Канівець. Цим хлопцям довелось змагатись у чотирьох конкурсах: привітання, комплімент економіці, “Оскар” – презентація фільму та вальс.

Під час першого конкуру Ігор Давидов, виступивши у ролі імператора, намагався купити прихильність залу різними обіцянками. Він запевнив всіх, що в разі здобуття ним перемоги, каву і чай носитимуть в аудиторії, а стипендію отримуватимуть навіть незалежно від форми навчання. Також під час цього конкурсу з’ясувалося, що в Михайла Максименка було нелегке дитинство і ще багато різних фактів з біографії учасників. У другому конкурсі конкурсанти робили компліменти економіці. Якби вона була жінкою, то мабуть би до старості заміж не вийшла. Не змогла б обрати когось одного з них.

Але у нашому випадку вибирала найкращого не одна голова, а цілих сім. До складу журі увійшли: Віктор Базилевич, декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор; Анжела Ігнатюк, заступник декана економічного факультету з навчальної та виховної роботи, кандидат економічних наук, доцент; Людмила Анісімова, секретар Вченої Ради економічного факультету, заступник директора інституту менеджменту та фінансів при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, кандидат фізико-математичних наук, доцент; Максим Ситницький, голова Ради студентів та аспірантів економічного факультету, фіналіст проекту “Шанс”; Юлія Міщенко, солістка гурту “Таліта Кум”; Валентина Паравян, співачка, фіналістка проекту “Шанс”; Дмитро Єфіменко, заступник директора Молодіжного центру культурно-естетичного виховання Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Після чотирьох конкурсів і короткої наради компетентне журі оголосило результати. Переможцем конкурсу “Містер економіст 2006” став студент 2 курсу спеціальності банківська справа Тимофій Крамарев. Андрій Шульженко, студент другого курсу по спеціальності фінанси, виборов одразу два титули “Містер глядацьких симпатій” та “ Перший віце-містер”.


Тетяна Воротняк, Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024