Новини

 

Подвійні дипломи для бакалаврів в Інституті журналістики

25.11.2015
В останні роки факультети та інститути Університету Шевченка активно долучаються до програм подвійного дипломування. Чергова партнерська угода з польським Університетом Humanitas у Сосновці дозволить бакалаврам Інституту журналістики отримати подвійні дипломи з HR-управління!




17 листопада дев’ять студентів ІЖ прибули до Університету Humanitas на навчання. Програма передбачає заочну та дистанційну форми здобуття трирічної бакалаврської освіти за спеціальністю «управління», а саме спеціалізацією «управління людськими ресурсами» (HR-управління). Разом зі студентами до польського університету приїхав директор Інституту журналістики Володимир Різун. Він передав ректорові Університету Humanitas Міхалу Качмарчику від імені ректора КНУ Леоніда Губерського міжуніверситетську угоду та підписав додаткову угоду про програму подвійних дипломів між Інститутом журналістики і факультетом адміністрування та управління.






Вища школа (університет) Humanitas у Сосновці – приватний навчальний заклад із 25-річною історією. Навчання бакалаврів тут відбувається за 10 напрямами та більше ніж 50 спеціальностями. Філії університету є в кількох містах Польщі та Чехії.

Формування наступної групи на навчання відбудеться на початку другого семестру. Долучатися до програми можуть студенти різних курсів та різних спеціальностей нашого університету. Звертайтеся до міжнародного відділу Інституту журналістики (вул. Мельникова, 36/1, к. 230, тел. (044) 481-45-60).

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024