Новини

 

Засідання Профкому КНУ

23.11.2015
20 листопада відбулося засідання Профкому КНУ за участю ректора Л. Губерського. Учасники обговорили роботу колективу в зимовий період та завдання для проспілкових організацій факультетів/інститутів і підрозділів. Доповідачами були голова комісії Профкому Олексій Макаренко та проректор з адміністративно-господарської роботи Віктор Макаренко. На засіданні розглянули питання про створення відповідних умов праці у зимовий період (дотримання температурного режиму, безперебійне гаряче водопостачання), а також питання організації навчального процесу (терміни проведення зимової сесії, канікул та днів відпочинку).

Відповідно до звіту проректора з адміністративно-господарської роботи Віктора Макаренка, у Києві знаходяться 53 університетських об'єкти, серед яких 23 гуртожитки та 23 навчальні корпуси. У літній період служби експлуатації виконали ряд робіт, серед яких монтажі та ремонти кабельних ліній, заміна вимикачів навантаження, ремонти внутрішніх систем опалення та зовнішніх тепломереж. Серед питань, що потребують вирішення - стан зовнішніх тепломереж (близько 12 км. труб експлуатуються вже понад 25 років, що підвищує ймовірність аварії), вихід з ладу автоматики на теплообмінниках у гуртожитках №1, 2, 3, необхідність заміни теплообмінників у корпусах мехмату та Військового інституту, а також питання ремонту покрівель на 9 об'єктах університету. Адміністративно-господарська частина та інженерні служби відслідковують поточні проблеми й оперативно реагують на аварійні ситуації, незважаючи на подорожчання обладнання, матеріалів та загалом складну ситуацію з фінансуванням.

Детальніше про підсумки засідання керівники профспілкових організацій підрозділів поінформують студентів і співробітників на місцях.












Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024