Новини

 

Конкурсний відбір на отримання стипендії Еразмус + кредитна мобільність

23.11.2015
Конкурс Еразмус + кредитна мобільність для навчання в Middle East Technical University (METU) (Orta Dogu Teknik Universitesi (ODTU) / Середньосхідний технічний університет, м. Анкара, Туреччина) у другому семестрі 2015-2016 н. р.

До уваги бакалаврів 2 - 3го років навчання та аспірантів!

Розпочинається конкурсний відбір на отримання стипендії Еразмус + кредитна мобільність для навчання у весняному семестрі (5 місяців) в університеті партнері за всіма спеціальностями. Переможцям конкурсу виплачуватимуть щомісячну стипендію та відшкодують витрати на проїзд за кошти проекту Еразмус+ КА1.
Претенденти на стипендію мають подати наступні документи англійською мовою (якщо є варіант турецькою, то можливо додати):
1) CV в форматі EUROPASS
2) Statement of purpose (для студентів) / Research proposal (для аспірантів)
3) English proficiency document - Сертифікат (TOEFL/IELTS score) чи інший документ про рівень знання англійської не нижче рівня В1 (якщо аплікат знає турецьку, то надати відповідне підтвердження, це буде перевагою при відборі
4) Transcript of records - Витяг із залікової книжки (перекладений і завірений)
5) 1 letter of reference - Рекомендаційний лист (для студентів від завідувача кафедри, для аспіранта – від наукового керівника)
6) Copy of passport / national ID card (1ша сторінка закордонного паспорту)

Пакет документів в електронному вигляді має бути архівований в один файл (архів, всі документи якого у форматі pdf), назва архыву має містити METU2016 та прізвище претендента (напр., METU2016_Petrenko.*). Пакет має бути надісланий в конкурсну комісію не пізніше 1 грудня 2015 року!

Адреси для відправлення Пакету:
Відділ міжнародного співробітництва: erasmus-tsnuk@ukr.net
Координатор проекту (доц. Харламова Ганна О.): akharlamchek@gmail.com

Кінцевий термін подачі документів на е-пошту: 1 ГРУДНЯ 2015 року!



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024