Новини

 

Єврокомісар Тібор Наврачич зустрівся зі студентами КНУ

19.11.2015
19 листопада КНУ імені Тараса Шевченка відвідав Єврокомісар з питань освіти, культури, молоді та спорту Тібор Наврачич. В цей день відбулося підписання урядової Угоди між Україною та Єврокомісією про участь України у прогамі ЄС «Креативна Європа», що відкриває перед Україною широкі перспективи в освітній та культурній сферах.

В цей же день разом з Віце-прем'єром, міністром культури України Вячеславом Кириленком Тібор Наврачич відвідав КНУ імені Тараса Шевченка, де відбулася його зустріч зі студентами. Єврокомісар привітав молодь з підписанням Угоди, адже вона дає їй сприятливі можливості приєднання до європейських освітніх процесів.

Завдяки цій Платформі українська молодь отримала доступ до спільних гуманітарних проектів з багатьма країнами, до участі в культурних процесах, до європейської ідентичності. «Україна є частиною Європи, і європейська ідентичність притаманна їй повною мірою», - наголосив Тібор Наврачич.
Відбулася жвава дискусія зі студентами, які поставили гостю чимало запитань, зокрема, щодо перспектив і розширення програми Еразмус + та академічної мобільності. Модератором зустрічі був ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський.





























Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024