Новини

 

І Міжнародна конференція «Changing Society» – зміни починаються!

17.11.2015
13-14 листопада 2015 р. у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася I Міжнародна конференція з проблем науково обґрунтованої психологічної практики «Changing Society».

Конференція стала результатом співпраці двох європейських вишів – Університету соціальних та гуманітарних наук у Варшаві (Польща) та КНУ імені Тараса Шевченка. Організатором виступив факультет психології КНУ імені Тараса Шевченка за підтримки Міністерства освіти і науки України, Інституту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України (Київ) та Української Асоціації психології освіти і розвитку.

Протягом майже річного періоду підготовки конференції до роботи долучилися біля 100 осіб з різних країн: ключові спікери та ведучі воркшопів (Україна, Польща, США), організатори з Польщі та України, дизайнери символіки та веб-сайту конференції, волонтери, студенти-психологи, які здійснювати послідовний переклад доповідей та дискусійних сесій та викладачі факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка.

У конференції взяли участь близько 200 студентів, аспірантів, професорів та психологів-практиків з майже 20 міст України. Серед учасників були студенти з Великої Британії та Канади.

Під час наукового заходу провідні вчені в царині психології з Польщі, України та США продемонстрували важливість науково обґрунтованої практики в психології, що відображено в тематиці наукових доповідей ключових спікерів, а також лекцій та семінарів з проблемних питань програми конференції.
.







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024