Новини

 

Позачергова Вчена рада КНУ

16.11.2015
16 листопада позачергова Вчена рада КНУ розпочалася з висловлення співчуття французькому народові з приводу терактів у Парижі 13 листопада. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять жертв трагедії.

На засіданні ради відбулося обрання рекомендованих 13 листопада на зборах трудових колективів економічного та юридичного факультетів кандидатур на посади деканів. Ректор Леонід Губерський поінформував про хід зборів і про висунення, відповідно, професорів Віктора Базилевича та Івана Гриценка на посади деканів своїх факультетів кожним колективом одноголосно. Це свідчить про їхній високий авторитет у колективах і ефективну діяльність на посадах деканів у попередніх каденціях.

Після обговорення кандидатур Вчена рада таємним голосуванням обрала доктора економічних наук, професора Віктора Базилевича деканом економічного факультету, а доктора юридичних наук, професора Івана Гриценка деканом юридичного факультету. Їх обрано терміном на 5 років.
Вчена рада також затвердила Правила прийому до КНУ імені Тараса Шевченка. Було затверджено також положення Постійних комісій Вченої ради.



















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024