Новини

 

Юридична клініка «Pro bono» провела День правничої кар’єри

16.11.2015
Гарною традицією для юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка стало проведення Дня правничої кар’єри. Цього року про нього було попередньо оголошено на офіційному сайті факультету та у соціальних мережах, щоб кожен охочий мав змогу взяти участь.

На пропозицію студентів юридичного факультету відгукнулися кілька найбільших та найуспішніших українських та міжнародних компаній, що працюють у сфері права в Україні.

Чимало студентів виявили зацікавленість до пропозицій та можливостей, про які представники юридичних компаній охоче розповідали. Зокрема, вони почули про процедуру стажування, вимоги до аплікантів, досвід, необхідні навички, а також особисті якості, що якнайкраще підходять для виконання складних, проте важливих і відповідальних завдань.

Для учасників також традиційно провели майстер клас від досвідчених юристів. Лекції були присвячені особливостям кар’єри юриста-податківця, складнощам і викликам для сучасного правника та про специфіку роботи в
Студенти дізналися, які вимоги роботодавців до резюме та супровідного листа, про типові запитання та тестування під час інтерв’ю для проходження стажування та про помилки, що їх не варто допускати на початку професійного шляху.

Стажування – це чудовий шанс зрозуміти як працює система, як взаємодіють між собою юристи та, головне, чи подобається вам те, що ви робите. Студенти «Pro bono» задоволені, що змогли допомогти своїм колегам зорієнтуватися у вимогах до початку кар»єри.

Ксенія Лотош, студентка 4 курсу юридичного факультету
Прес-центр юридичної клініки «Pro bono»









Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024