Новини

 

У КНУ обговорять сучасні виклики світової економіки

13.11.2015
Чи стане Україна рівноправним членом ЄС? Чи можливе подолання бар’єрів та втрат на шляху виконання Угоди про асоціацію/ЗВТ між Україною та ЄС? Як українським бізнесменам вийти на європейські ринки? Чи прийдуть в Україну іноземні інвестиції? Чи загрожують Україні наслідки міграційних процесів?

IV Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні виклики розвитку світової економіки» відбудеться 19-20 листопада на базі кафедри міжнародної економіки та маркетингу економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка. Запрошуємо викладачів, студентів, представників медіа та всіх охочих відвідати цю подію!




На пленарному засіданні, що розпочнеться о 10.00, виступатимуть: голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва В. Галасюк, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі М. Нефьодов, президент Української спілки промисловців і підприємців А. Кінах, бізнес-омбудсмен України А. Шемета, віце-президент Торгово-промислової палати В. Король, представники Міжнародної торгово-промислової палати та посольства Азейбарджану, Італії, Казахстану, Китаю, Колумбії, Лівії, Словаччини, Судану, Туреччини, Туркменістану, Чехії, Чорногорії, Швеції, Японії.

19 листопада о 14.00 у рамках конференції розпочнеться бізнес-форум «Корпоративна соціальна відповідальність». У ньому візьмуть участь представники українських та закордонних компаній: Intel Ukraine (Тетяна Нанаєва, директор з корпоративних та державних відносин в Україні/СНД), Epson Europe B.V. (Юлія Соколова, маркетинг-менеджер представництва в Україні); Центр «Розвиток КСВ» (Марина Саприкіна, голова Правління); ПрАТ «Автокапітал» (Ярослав Пригара, генеральний директор); Shell Ukraine (Юлія Піхновська, радник зі зв’язків із громадськістю), Ernst & Young (Наталя Теленкова, керівник комітету з питань корпоративної соціальної відповідальності), Dynamic Development Labaratories (Дмитро Зайцев, комерційний директор), ПАТ «Оболонь» (Оксана Пирожок, керівник відділу корпоративних комунікацій), ТОВ «ТриМоб» (Володимир Пригода, заступник директора з економіки та фінансів), Дукат (Ростов Ростислав, генеральний директор).

Також 19 листопада о 14.00 працюватиме круглий стіл «Глобалізація університетської освіти: виклики сучасності» за участю провідних вчених та освітян України. Резолюція за результатами обговорення буде направлена до Адміністрації Президента України, Прем’єр-міністра України, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти та науки України.

Щоб відвідати конференцію, вільні слухачі та ЗМІ реєструються на місці, 19 листопада з 9.00 до 10.00 у фойє економічного факультету (вул. Васильківська, 90-а).

Початок роботи конференції – 10.00 год., ауд. 101.
Контактна особа – Тетяна Каменєва, відповідальний секретар конференції, тел.: +38 (097) 723-04-43


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024